ImprovTheater voor Jongeren van 12+ 

Wat leuk dat je mee doet want we gaan nieuwe vrienden maken met wie je super leuke en hilarische oefeningen gaat doen. Op basis van deze oefeningen werken we toe naar een uitvoering voor live publiek.

Je wilt niet op een toneelschool of vereniging, maar je wilt wel acteren voor publiek. Dan is improvtheater echt iets voor jou!

Wat je misschien niet gelijk bedenkt is dat je de skills die je bij improv gebruikt ook buiten het theater zult gaan toepassen. Zo wordt het een stuk makkelijker om straks presentaties te geven op school en om in die lastige situatie ad rem te reageren. Je leert te schakelen en als linksaf niet gaat gaan we rechtsaf. We leren te werken naar oplossingen en niet naar onmogelijkheden.

Tijdens ImprovTheater is het ook belangrijk om samen te werken, leren echt te luisteren wat de anderen vertellen, leren durven, en elkaar helpen waar nodig.

Natuurlijk is er tijdens de lessen ook veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar schrijf je dan in voor ImprovTheater bij KarakterZ.nl

Er zijn 2 locatie waar de lessen zijn, namelijk Het Brinkhuis in Laren en @All Art in Hilversum. Beide locaties beschikken over een theaterzaal en andere ruimtes om je verder creatief te ontwikkelen.

Locatie in Laren start na de zomer in september en Hilversum na de herfstvakantie.

 

Kom we gaan De Vloer Op!