Theaterlessen.

 

Altijd al een karakter willen spelen, applaus krijgen, Je zelfvertrouwen vergroten, Improviseren, en acteren..?

Bij KarakterZ theater les ga je spelende wijs hier aan werken, en aan je eigen unieke karakter, houding, spraak, tekstbeleving, en spel.

Natuurlijk is er veel ruimte voor eigen inbreng en dus je eigen creativiteit.

Voor de kleinere kinderen beginnen we de lessen met leuke oefeningen in de vorm van Mime/pantomime, de bekende gekke bekken voor de grote spiegel en aan het einde van de altijd een stuk acteren met kleding uit bekende KarakterZ koffer.

Voor de wat grotere kinderen gaan we veel werken aan improvisatiespel en bekend van TV De Vloer Op spelen, natuurlijk is ook in dit uur veel ruimte voor eigen inbreng.

Kom laten we gaan spelen!

 

    

Een ervaren moeder aan het woord

Ik vroeg aan Aukje wat ze van de lessen vindt en zij zei: "Ik word er altijd zo vrolijk van. Een zonnetje".

Wat wij aan haar hebben gemerkt, en dat moet toch ook door jou komen, is  dat ze heeft leren dingen te proberen. Ik vind het moeilijk om 1 woord of zin te gebruiken maar Aukje kon bij nieuwe dingen vaak heel stug zijn, dichtklappen en alles weigeren. Ze heeft leren proberen. En als iets dan toch niet lukt of ze blijkt het niet te kunnen of niet leuk te vinden, dan is het goed en wordt ze daar niet meer onzeker van. Met als gevolg dat ze meer onbevangen kind kan zijn. 

Dank je wel daarvoor!