KarakterZomerweek in het Brinkhuis!

Voor alle basisschoolkinderen uit het Gooi en omstreken wordt er in de week van 27 t/m 31 augustus de KarakterZomerweek 2018 georganiseerd. Een week vol workshops, avontuur, plezier en ontdekking voor alle kinderen van 7 t/m 12 jaar, in het Brinkhuis te Laren.

WAAROM? | WANNEER? | WAAR? | WORKSHOPSKOSTEN | INSCHRIJVEN

Waarom?

Theaterman Gideon Calis van Theaterschool KarakterZ is de initiatiefnemer. Gideon, die in Laren onder meer bekend is als zanger en entertainer vindt dat er in Laren te weinig word gedaan om kinderen op een speelse en ongedwongen manier te laten kennismaken met kunst en cultuur.

Dit kan nu in de laatste week van de zomervakantie. Kinderen kunnen overdag spelend leren en ouders kunnen nog even van hun laatste vakantie week rustig nagenieten of onbezorgd naar hun werk gaan. Hoe gaaf is dat?

Wanneer?

Van maandag 27 augustus tot en met vrijdag 31 augustus, elke dag van 9:30 tot 17:00. Van maandag t/m donderdag is er om 17:00 een dagafsluiting in het theatercafé, waar ouders met hun kinderen optioneel onder het genot van een drankje de ervaringen van die dag kunnen uitwisselen. Op vrijdag 31 augustus om 15:00 is de eindpresentatie van de Zomerweek, waar kinderen aan hun ouders zullen laten zien wat ze gemaakt en gedaan hebben. Een leuke afsluiting van de week en de vakantie voor de kinderen, de ouders én de docenten!

Waar?

In het Brinkhuis in Laren en in de besloten binnentuin zijn diverse ruimtes waar de workshops gegeven worden.

Workshops

De volgende workshops zullen worden gegeven door diverse vakdocenten:
- theater
- schilderen & schetsen
- boetseren
- make-up and hairstyling
- muziek & dans

Alhoewel wij er naar streven alle workshops doorgang te laten vinden, behouden we ons het recht voor workshops te wijzigen, indien daar organisatorische redenen voor zijn.

Kosten

De kosten voor de KarakterZomerweek bedragen € 250,- per kind voor de hele week. Hierbij inbegrepen zijn lunch, limonade en thee en het gebruik van lesmaterialen. Dit bedrag dient bij inschrijving te worden bijgeschreven op het volgende rekeningnummer:

IBAN NL05 RABO0313536848
t.n.v. G.L. CALIS
onder vermelding van KarakterZomerweek 2018 en de voornamen & achternamen van de kind(eren).

Bij vragen, bel Gideon Calis 06-54 715 807

Voor de algemene voorwaarden klikt u hier 

 

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan – Pippi Langkous

Sponsoren Sponsoren

Images Images Images Images